Extinderea domeniului de acrediare

AlexSistem LaboratoryLaboratorl de etalonări Alex Sixtem a extins domeniul de acrediare. Acum noi putem etalona greutăți de la 10 mg până la 500 g classa M1 și mai inferioară.

Activitatea Alex Sistem se conformă cu cerințele standardului internațional ISO / IEC 17025

А șaptea aniversare  Laboratorul  Metrologic„ALEX SISTEM“ va sărbători obținînd un alt obiectiv important pentru îmbunătățirea calității serviciilor prestate și creșterea încrederii în rezultatele măsurătorilor îndeplinite de noi. 

Confirmînd cu succes competența tehnică noi pe data de  19.07.2018 am primit certificatul de acreditare ca un laborator de etalonări, activitatea căruia se conformă cu cerințele standardului internațional ISO / IEC 17025 „Cerințe generale pentru competența laboratoarelor de încercări și etalonări“ (ссылка на сертификат), devenind astfel primul laborator privat acreditat în Moldova pentru etalonatea:

- greutăților cu masa nominală de la 1 kg până la 2 tone;

- și aparatelor de cântărit cu funcționare neautomată, limita maximă de cântărire  până la 60 tone.

Având în vedere faptul că organismul de acreditare „MOLDAC“ din 2017 este semnatar al acordurilor de recunoaștere reciprocă ILAC MRA și EA BLA, care confirmă credibilitatea internațională și recunoașterea rezultatelor etalonărilor efectuate în laboratoarele acreditate, certificatele de etalonare emise de noi  pot fi recunoscute în 64  țări ale lumii, inclusiv țările UE.

Atenție! PROMOȚIE!

De la 21.03.2018 până la 17.02.2019, laboratorul nostru va petrece verificarea gratuită a radarelor pentru măsurarea vitezei mijloacelor de transport.

AlexSistem a devenit laureat al premiului în concurs Marca Comercială

Calitate! Doar un singur cuvânt, dar cât de mult este investit În el...

La 31 mai 2018, au fost anunțate rezultatele concursului Marca Comercială a anului 2017. Compania Alex Sistem a devenit laureat al premiului pentru realizări în domeniul calitații. Această apreciere înaltă a companiei noastre este rezultatul muncii enorme în efortul de a face serviciile noastre mai calitative, mai accesibile și mai aproape de consumator.

Compania Alex Sistem efectuează verificarea cântarelor la grădiniţele de copii GRATIS!

În prisma tuturor scandalurilor cu alimentarea copiilor noştri la grădiniţele de copii, sună uimitor noutatea, că compania Alex Sistem oferă gratis verificarea cântarelor la toate grădiniţele de copii.

Citeşte mai departe: Compania Alex Sistem efectuează verificarea cântarelor la grădiniţele de copii GRATIS!